keutamaan kami

keutamaan kami
menjadi kewajipan kepada kami, untuk menyediakan yang terbaik bagi penginapan anda...

jejak kami di google map

Selasa, 15 Mac 2011

Homestay, Murah dan selesa,,


Murah & Selesa

Peralatan Lengkap Isi rumah
Tempat BBQ disediakan

Lokasi :
- Hadapan Pasaraya Hock Kee Sheng Gong Badak,
- 2KM dari airport Kuala Terengganu
- 8KM Pusat Bandar
- 500mter Ke Unieversiti teknogi malaysia (UMT)
- 500mter ke Universiti Sultan Zainal Abidin (UNIZA)
- 9KM ke Taman Tamadun ISLAM (Pulau Wan Man)
- 2KM ke Maktab Perguruan Batu Rakit
- Restoran-restoran berdekatan
- 500mter Bank (bank islam, Bank CIMB, Bank Rakyat, Bank BSN)

Harga Berpatutan, Dijamin Murah dan Selesa...

Hubungi Kami : 013-9932452 / 019-9494207
Terletak Berhampiran Pasaraya besar Hock Kee Seng Gong Badak,
Kawasan Selamat di diami,

Selamat Bercuti.. Segalanya Ada Disini..

5 ulasan:

Rosmah berkata...

Cadangan:
1. Musim hujan macam ni apa kata letak clothes dryer sekali? Ada yang murah tak sampai RM 1000.
2. Ada cara nak booking online/sms dan bayar deposit terus tak? Macam guna Maybank2U atau CIMBClick? Atau terus deposit dalam mesin di bank dan guna fax, email atau mms bukti pembayaran deposit?
3. Ada no telefon untuk sewa kereta tak? Sebab biasanya kalau orang turun dari airport ada kemungkinan cari kereta untuk sewa. Kalau ada boleh sewa 12 jam atau ikut hari pun bagus. Ada nampak sewa 24 jam RM 130, tapi kalau dapat 12 jam RM 75 pun ok.

Musafir Homestay Gong Badak Kuala Terengganu berkata...

segala cadangan anda, kami hargai, dan kami akan perbaiki mutu perkhidmatan kami, dari masa ke semasa,,,

cadangan no 1 tu,, insyallah, kami akan sediakan dalam masa terdekat,
cadangan no 2,, tak reti nak guna mybank2u, dah daftar, tapi,, tak reti nak guna, dan sekarang ini, kami cuma bagi number akaun bank utk bank in deposit, sebelum2 nih, tak ambil deposit, kerana jarang sgt terkena panggilan hangit, cara kami terima tempahan, hnya berunding dalam talian.
cadangan 3,, dalam proses utk dapatkan kereta yg terbaek dari ladang, insyallah,, selepas tamat rundingan dengan pihak kereta sewa berkenaan, kami akan lampirkan harga termurah, dan berpuas hati dengan perkhidmatan yang di sediakan,,

syukran,,

Rosmah berkata...

Ok. Ada tak gambar kawasan luar rumah? Boleh guna wikimapia.org atau googlemap untuk tunjuk peta. Biasa orang luar tak tahu nak cari tempat kecuali kalau ada peta dan gambar rumah.

Kalau dapat kereta yang murah (Wira auto, Saga Auto elok dah) elok iklan sekali di sini. Saya cadang 12 jam RM 60 dan 24 jam RM 110.

Bila ada dryer lagi bagus. Saya sukar bila tengok ada homestay yang servisnya hotel pun boleh kalah jika banding dengan harga. Sekarang ni berapa harga sehari untuk sebuah rumah? Ada beza tak hujung minggu dengan hari biasa?

Tanpa Nama berkata...

saya nak tanya, aircond ada ke di ruang tamu? ke di bilik sahaja?

Kereta Sewa KL berkata...

Jika anda datang ke Kuala Lumpur dan memerlukan kereta sewa anda boleh lawati website kami di Car Rental Kuala Lumpur.

Senarai tempahan yang telah diterima

  • kami membuka satu buah rumah C, kipas 3 bilik, 2 bilik air, lengkap peralatan rumah dapur dan washing, penginapan sehari RM140.00 satu hari satu malam

Pengikut